Mapa automatů na mléko


Přírodní mléko je zdrojem zdravého života! Pod pojmem čerstvé syrové mléko se rozumí mléko, které nebylo podrobeno žádnému tepelnému ošetření nebo homogenizaci, ale bylo pečlivě filtrováno a rychle zchlazeno. Absence tepelného zpracování, jako je pasterizace a sterilizace, umožnila zachování přírodních prvků v plném rozsahu, jako jsou například drahé laktobacily (mléčné), které posilují obranu imunitního systému a oživují střevní bakteriální flóru. Hrají důležitou roli v deaktivaci karcinogenních látek a při prevenci proti alergiím. Dokonce i obsah tuku v mléce má velký význam, ten obsahuje základní vitamíny A a D nutné pro asimilaci vápníku a bílkovin. Je bohaté na mastné kyseliny, které chrání proti nemocem a stimulují imunitní systém.
Jak zacházet s čerstvým mlékem?

loading...

Čerstvé mléko zakoupené v automatu je již z mléčnice zchlazeno na bezpečné 4°C a v automatu je tak uchováváno. 4°C jsou bezpečné proto, aby se utlumil bohatý život v čerstvém mléce a mléko neztratilo své původní vynikající vlastnosti. Proto:

  1. Čerstvé mléko kupujeme do zaručeně čistých nádob
  2. Po koupení se postaráme o transport mléka do chladničky
  3. Před požitím mléka se jako prevence doporučuje mléko tepelně ošetřit („převařit“). Není vůbec nutné mléko uvést do varu, postačí mléko zahřát na 72°C po dobu cca 15 sec. Při tomto šetrném tepelném ošetření dojde k likvidaci téměř všech mikroorganismů
Mapa Automatů na mléko
Reklama na mléko
Sdílet s přáteli ->Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on PinterestEmail this to someone