Pečený česnek


Pečený česnek je tak silný, že během 24 hodin vyléčí vaše tělo z řady nemocí a pomůže vám odstranit pár přebytečných kil. Česnek je skvělým přírodním lékem na řadu nemocí a je hojně užíván při dietách. V tomto článku si ukážeme, co se stane, když sníte pouhých 6 stroužků pečeného česneku. Účinky pečeného česneku v 24 hodinách: Pečený česnek vás překvapí svými vlastnostmi. Níže naleznete přesné informace o tom, co se stane s vaším tělem po konzumaci česneku. 1. hodina V první hodině po konzumaci česneku, se začne štěpit a tělo z něj čerpá energii. 2 .– 4. hodina Česnek pomáhá tělu bojovat s volnými radikály a ničí existující rakovinné buňky v těle. 4. – 6. hodina Metabolismus těla začíná vnímat výhody česneku a aktivuje proces odstranění nadbytečných tekutin a tuku v těle. 6. – 7. hodina Antibakteriální vlastnosti česneku putují krevním řečištěm a začínají odstraňovat škodlivé bakterie, které způsobují řadu nemocí. 7. – 10. hodina Během této doby jsou živiny již na buněčné úrovni a česnek chrání tělo před oxidací. 10 – 24 hodina Po první hodině trávení začíná česnek v těle produkovat procesy hloubkového čistění, včetně těchto činností: regulace cholesterolu čištění tepen prevence proti srdečním nemocem snížení krevního tlaku zvyšuje přirozenou obranyschopnost organismu posiluje imunitní systém čistí tělo a odstraňuje těžké kovy z těla zlepšuje pevnost kostí dodává energii zlepšuje výkon podporuje dlouhověkost buněk.
Příprava:

loading...

 
Seřízněte paličce česneku vršek. Asi ve 3/4 česneku. Aby byly vidět všechny stroužky „zvrchu“. Potřeme olivovým olejem a dáme péci do trouby. (Můžeme položit na pečící papír). Česnek pečeme zabalený v alobalu na 220 °C cca 45-60 minut. Na posledních 10 minut vyndáme z alobalu a pečeme jej „jen tak“. Pečením se ostrost česneku vytratí a bude mít mírně nasládlou chuť. Bude „téměř tekutý“, zlatohnědý.

Propellerads

Doporučujeme konzumovat s nakrájenou vícezrnnou bagetou, namazanou pravým českým máslem.

Sdílejte s přáteli -> Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest